Skip to content

Contact LATEN WE KENNISMAKEN

Kennismaken?

Update 7 mei 2023: Op dit moment moet ik helaas (met pijn in mijn hart voor iedereen die ondersteuning nodig heeft) de rem zetten op het aannemen van nieuwe cliënten. 
Ik verwacht eind augustus 2023 weer meer ruimte te hebben in mijn praktijk. Neem gerust even contact op eind juli of en wanneer je een kennismaking zou kunnen plannen. Je kunt ook je naam en telefoonnummer achterlaten via het contactformulier. Ik neem dan in augustus contact met je op.

————————————–

Persoonlijk kennismaken met elkaar is belangrijk. Je wilt immers weten of er een ‘klik’ is alvorens je besluit samen verder te gaan.

Bel of mail gerust. Als je liever je vraag of verzoek via onderstaand formulier wilt aangeven, dan is dat ook goed. Ik neem binnen 48 uur contact met je op. We verkennen dan samen vrijblijvend wat ik voor je kan betekenen. Uiteraard kun je ook meer informatie en ervaringen van anderen met Vitamine Werk vinden op mijn Facebook– of Linkedin-pagina.

Noot: een kennismakingsgesprek is ook meteen de intake om te verkennen wat je vraag en situatie is. Ik neem hiervoor ruim de tijd en je krijgt altijd bruikbare adviezen en tips mee.
In geval van stressklachten meet ik voorafgaand aan het gesprek d.m.v. een wetenschappelijk gevalideerde vragenlijst de mate van jouw klachten. Op die manier heb je meteen inzicht in jouw situatie, krijg je gericht advies en kan ik beter inschatten hoe een traject eruit komt te zien. Zo krijg je altijd een offerte op maat.
Omdat ik persoonlijke aandacht belangrijk vind en je gedegen en wetenschappelijk gemeten advies ontvangt, zijn de intakes niet gratis. Een intake is alleen gratis als er geen klik is en een van ons aangeeft niet te willen starten met het traject. 
Een intake voor particulieren is 195 euro incl. 21% BTW en exclusief  30 euro 21% incl. BTW voor de stressmetingsvragenlijst.

Contactgegevens

Telefoon: 06-43058688

E-mail: Carinadewilde@vitaminewerk.nl

Mijn kantoor bevindt zich aan de Hanzeweg 17 te Gouda (ingang met de oranje pilaren). 

 

Deze website gebruikt cookies voor de beste gebruikerservaring. Sta deze toe door op de 'accepteer cookies'-knop te klikken.