Skip to content

Voor Professionals Loopbaancoaching, stresshantering en persoonlijke effectiviteit

Voorkom verrassingen en blijf aan het stuur

Net zoals je auto af en toe gecheckt moet worden of hij nog veilig de ‘autobaan’ op kan, zo is het belangrijk om te checken of jijzelf nog op koers ligt in jouw loopbaan. Dat voorkomt onverwachte verrassingen en maakt dat jijzelf aan het stuur komt te zitten van jouw inzetbaarheid en persoonlijke ontwikkeling.

Als je al een tijdje hetzelfde werk doet en misschien ook wel bij dezelfde werkgever, dan raak je soms het zicht op jouw arbeidsmarkt kwijt. Wat zijn de huidige eisen? Hoe makkelijk is het om over te stappen in soortgelijke functies? Wat is de kans dat jouw werk wegvalt als gevolg van robotisering? Waar liggen kansberoepen of overstapfuncties en wat is er voor nodig om daar naartoe te kunnen groeien zodat je veilig je volgende APK doorkomt?

Met duurzame inzetbaarheid en vitaliteit als belangrijkste drijfveren, is het zowel voor medewerkers als organisaties van belang vinger aan de pols te houden en je voor te bereiden op ontwikkelingen in jouw branche en functies.

Een Loopbaan-APK geeft inzicht in waar je staat ten opzichte van de huidige arbeidsmarkt, waar overstapkansen zijn en kijkt samen met jou naar wat er nodig is om aan het stuur te blijven zitten. Maak nu een afspraak voor een checkgesprek en wees gerustgesteld of voorbereid!

Laten we kennismaken

Vitamine Werk begrijpt dat je eerst even wil kennismaken, voordat je langskomt. Laat je gegevens achter en we gaan vrijblijvend kennis met elkaar maken. 

Deze website gebruikt cookies voor de beste gebruikerservaring. Sta deze toe door op de 'accepteer cookies'-knop te klikken.