Skip to content

Voor Organisaties Loopbaancoaching, stresshantering en persoonlijke effectiviteit

Loopbaancoaching

Als leidinggevende wil je dat iedere medewerker op zijn plek zit. Dit geeft werkplezier, bevlogenheid en productiviteit. Daarnaast kan het helpen in het verlagen van verzuim.

Wil je weten of loopbaancoaching iets voor jouw team kan betekenen, check dan eens of je als leidinggevende tegen (één van) de volgende zaken aanloopt:

  • medewerkers hebben een burn-out of bore-out en zoeken een andere, passende functie;
  • medewerkers willen meer inzicht in hun kwaliteiten, drijfveren en mogelijkheden, als input voor een persoonlijk ontwikkelplan.
  • mensen werken (te) lang in dezelfde functies om met de uitdagingen van de organisatie mee te kunnen. Duurzame inzetbaarheid is in het geding;
  • medewerkers komen niet uit zichzelf in beweging. Ze missen inzicht in hun kwaliteiten en zijn niet gewend (in- of extern) daadkrachtig te solliciteren.

Als je één van deze zaken herkent, dan is het tijd voor meer Vitamine W. 

Neem gerust contact op om vrijblijvend te bespreken wat er nodig is om mensen (weer) werkplezier te laten beleven en gericht in beweging te krijgen.

 Maak een kennismakingsafspraak

 

Laten we kennismaken

Vitamine Werk begrijpt dat je eerst even wil kennismaken, voordat je langskomt. Laat je gegevens achter en we gaan vrijblijvend kennis met elkaar maken. 

Deze website gebruikt cookies voor de beste gebruikerservaring. Sta deze toe door op de 'accepteer cookies'-knop te klikken.