Subsidie Ontwikkeladvies 45+ stopt op 10 januari 2020

Het loopt dit jaar storm bij Vitamine Werk met aanvragen voor de gratis (gesubsidieerde) Ontwikkeladviestrajecten 45+!

Korte, maar inspirerende trajecten van 2 x 2 uur brengen medewerkers (die minimaal 12 uur werken per week, niet ziek zijn of met ontslag bedreigd en uiteraard 45+ zijn) aan het denken over zichzelf, werk en loopbaan.

De overheid subsidieert deze trajecten echter nog maar korte tijd. Dus als je er nog gebruik van wilt maken, dan moet het traject van minimaal 4 contacturen, afgerond zijn medio december 2019.

Echter, de kans dat de subsidiepot leeg raakt voor die tijd wordt steeds groter. Dit betekent dat ik per aanvraag ga kijken wat nog realiseerbaar is. Het kan zo zijn dat er zelfs eerder dan medio december afgerond moet worden, wil er nog recht zijn op subsidie voor jou.
Mocht de pot leeg zijn en dit niet bekend was van tevoren, dan betekent dit dat je de gespreksuren die we samen gehad hebben, op basis van particulier tarief (85 euro incl BTW per uur) wel gefactureerd krijgt.

Er zijn nog wat plaatsen vrij, maar ze zijn snel vergeven. De mond-op-mond-reclame doet zijn werk ;0)

Als je voldoet aan de eisen voor deze subsidie en je wilt in korte tijd aan de slag met jouw loopbaan of vitaliteit in je werk, mail dan naar carinadewilde@vitaminewerk.nl  of bel 06-43058688.

Wil je meer lezen of kijken over het Ontwikkeladvies? https://www.hoewerktnederland.nl/persoonlijk-ontwikkeladvies/documenten/videos/2019/08/16/persoonlijk-ontwikkeladvies-irma

 

 

16 nov 2018 Workshop ‘Van Werkstress naar Werkplezier’

In de Week van de Werkstress ben je
van harte welkom bij de Workshop
‘Van Werkstress naar Werkplezier‘ op vrijdag 16 november a.s. van 9.15 tot 11.30 uur, Burgemeester van Reenensingel 101 te Gouda.

 

 

In een klein groepje ga je jouw (oorzaken van) werkstress verkennen en krijg je concrete inzichten hoe je kunt zorgen dat je goed, gezond en met plezier kunt blijven werken.

Aanmelding kan via carinadewilde@vitaminewerk.nl.

Jouw investering is 25 euro incl 21% BTW, drankjes en wat lekkers. Inloop vanaf 09.00 uur, we starten om 09.15 uur.

Zet vandaag nog die eerste stap op weg naar meer Werkplezier én meer Vitamine Werk :0).

Ik doe mee aan de Week van de Loopbaan 2018

17 t/m 22 september: een week lang elke dag gratis een halfuur werk- en loopbaaninspiratie voor jou. Omdat het mijn missie is dat iedereen plezier en energie uit zijn werk haalt. Je hoeft er niet eens de deur voor uit; ik geef je gewoon een halfuur telefonisch, via app of Skype tips en adviezen!

Reserveer nu een van de vijf plekken in mijn agenda en meld je aan via https://www.vitaminewerk.nl/contact/

#Vitaminewerk #ookvoorjou #inspiratie #tips #CV #brief #werkstress#zingeving

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Opnieuw 3 jaar beroepserkenning NOLOC

Werken is geen werken meer als je doet wat je het liefste doet💗

Wederom voor 3 jaar mijn erkenning als Noloc-loopbaanprofessional ‘in the pocket’. Met bijna 4 keer zoveel punten als nodig was voor de herregistratie. En hoe dat komt? Ik heb veel geïnvesteerd in mijzelf de afgelopen 3 jaar. Bijscholing, workshops, intervisie en een aantal mooie opleidingen zoals Loopbaancoaching, Systemisch coachen en de CSR- Stress- en burnoutcoaching (wetenschappelijk gefundeerde begeleiding bij stress en burn-out).

Het is de investering qua tijd, geld en energie dubbel en dwars waard geweest. Ook de komende 3 jaar zet ik mijn kennis graag weer in, zodat jij je ontwikkelt naar dat wat jij het liefste doet!

#gecertificeerdcoach #NOLOCberoepsvereniging #ontwikkeling #lovemyjob (ivm privacy handtekeningen weggehaald)

Ontdek jouw recept voor meer Vitamine W(erkplezier)

Daar zat ik dan met al mijn talenten thuis op de bank.

Ik was fulltime mama en druk met onze dochters van 1 en 3. Een jaar daarvoor had ik een niet zo inspirerende, nieuwe baan. Oké, wel eentje die wel goed betaalde en lekker dichtbij was. Maar werkplezier? Helaas… Ik had deze baan gekozen met mijn hoofd, niet met mijn hart. En dat merkte ik: geen leuke verhalen over mijn werk, oninteressante taken moeten doen,  moe… Na zes weken ‘plichtsbesef’, zegde ik uiteindelijk tóch mijn baan in proeftijd op. “Ontdek jouw recept voor meer Vitamine W(erkplezier)” verder lezen