Voor Professionals Loopbaancoaching, stresshantering en persoonlijke effectiviteit

Persoonlijke effectiviteit en ontwikkeling

En nou doe ik het wéér..!

Stress, samenwerkingsproblemen, dilemma’s…Ieder mens loopt  op of in  zijn werk tegen dingen aan waar hij of zij moeite mee heeft. Misschien herken je dit wel: je wéét dat je je op een andere manier moet gedragen in bepaalde situaties en toch lukt het je niet je gedrag te veranderen. Je stapt in dezelfde valkuil(en). Dit kunnen situaties zijn in de vorm van:

 • je zelfvertrouwen heeft een deuk(je) opgelopen door omstandigheden, een aandoening en/of stress op het werk;
 • je piekert veel over dilemma’s thuis of op je werk;
 • samenwerken met één of meerdere collega’s loopt niet lekker;
 • je vindt het lastig effectief te communiceren of feedback te geven;
 • je kunt geen “nee” zeggen, legt je lat altijd (te) hoog, waardoor je het moeilijk vindt je grenzen te bepalen op je werk of thuis.

Als je één of meer van deze dingen herkent, dan is het interessant om samen verder te ontdekken wat maakt dat dit gebeurt. En nog interessanter: wat je nodig hebt om met effectief gedrag persoonlijk steviger in je schoenen te staan.

Als coach werk ik niet alleen met reguliere coachingsmethodieken, maar kan daar waar nodig ‘systemisch kijken’, waardoor op een diepere bewustzijnslaag aan verandering van belemmerende gedragspatronen gewerkt wordt. Dit levert veelal snel mooie resultaten op.

In mijn coaching maak ik je dus bewust van de oorsprong van jouw vraagstuk en geef je inzicht in de mogelijkheden die je hebt om (jouw reactie op) (werk)situaties te veranderen.

Herken jij (één van) deze dingen en wil je jouw situatie veranderen?  Ik laat je graag ervaren dat je meer kunt dan je denkt!

Aanpak

Samen bespreken wij wat er nodig is om jouw doelen te bereiken. Een paar gesprekken kan al voldoende zijn om je weer die ‘boost’ de goede kant op te geven.

Afhankelijk van je vraag is het resultaat van mijn coaching dat jij:

 • experimenteert met nieuw gedrag;
 • stappen zet met meer lef en (zelf)vertrouwen;
 • inzicht hebt hoe je werk/privé-balans kun herstellen;
 • andere keuzes kunt maken in samenwerkings- en conflictsituaties.

Voor wie?

Vitamine Werk coacht in het bijzonder mensen ‘die de lat hoog hebben liggen’ en het tijd vinden om hem wat lager te leggen en hiertoe concrete stappen willen zetten.  Mensen die:

  • willen leren hoe zij hun grenzen beter kunnen bewaken;
  • meer tijd voor zichzelf willen leren nemen;
  • meer vanuit losheid en vertrouwen willen werken dan vanuit controle en perfectionisme;
  • door zichzelf beter te willen leren kennen, effectiever gedrag naar anderen kunnen vertonen.

Vrijblijvend kennismaken

Je bent van harte welkom voor een eerste inspirerend gesprek! Bel voor een gratis intakegesprek met 06-43058688 of mail je vraag naar
CarinadeWilde@vitaminewerk.nl . Je kunt ook het contactformulier gebruiken onder Contact.

Zet die stap nu, laat je inspireren en kom dichter bij jouw doel: meer energie en plezier in je (werkende) leven!

Laten we kennismaken

Vitamine Werk begrijpt dat je eerst even wil kennismaken, voordat je langskomt. Laat je gegevens achter en we gaan vrijblijvend kennis met elkaar maken. 

Deze website gebruikt cookies voor de beste gebruikerservaring. Sta deze toe door op de 'accepteer cookies'-knop te klikken.