Skip to content

Het belang van Vitamine W(erkplezier)

Niet iedereen is zich bewust van het belang van gezond, inspirerend en werk dat past bij jou als mens. In mijn artikel van Ontdek jouw recept voor meer Vitamine W(erkplezier)  lees je hoe belangrijk het is om werk te doen dat ‘voedt’.

Vanuit mijn rol als (loopbaan)coach, help ik je met jouw vragen op het gebied van werk, loopbaan, persoonlijke effectiviteit en ontwikkeling. Samen verkennen we welke zaken hierin een rol spelen. Door deze bewustwording krijg je inzicht in de mogelijkheden die je hebt om (jouw reactie op) werksituaties te veranderen.

Mocht je ander werk zoeken, dan help ik je kansen zien en grijpen. Doen in plaats van denken. Vertrouwen ontwikkelen en het nemen van eigen regie. Stappen zetten die je niet had durven dromen. Beslissingen nemen. Trots zijn op wie je bent. En wil je meer persoonlijke kracht en effectiviteit laten zien in werk en privé, dan ontdekken wij samen welke dingen daarin een rol spelen en op welke manier je jezelf kunt versterken. Zo bereik je je doelen en kun je de uitdagingen waar je voor staat nog beter het hoofd bieden.

Nieuwsgierig hoe jij weer stralend en sterk voor de dag kan komen in werk- en privésituaties?

Kijk dan nu bij de onderdelen Loopbaancoaching, Persoonlijke effectiviteit en ontwikkeling, stresshantering en herstel balans werk/privé en maak een afspraak voor een eerste inspirerend gesprek.

Vrijblijvend kennismaken

Bel voor een gratis intakegesprek met 06-43058688 of mail je vraag naar
CarinadeWilde@vitaminewerk.nl . Je kunt ook het contactformulier gebruiken onder Contact.

Zet die stap nu, laat je inspireren en kom dichter bij jouw doel: meer energie en plezier in je (werkende) leven!

Laten we kennismaken

Vitamine Werk begrijpt dat je eerst even wil kennismaken, voordat je langskomt. Laat je gegevens achter en we gaan vrijblijvend kennis met elkaar maken. 

Deze website gebruikt cookies voor de beste gebruikerservaring. Sta deze toe door op de 'accepteer cookies'-knop te klikken.