Skip to content

Reacties van klanten

“Ik heb dingen los kunnen laten die mij bewust of onbewust belemmerden. Daardoor heb ik meer ruimte en energie gekregen om te besteden aan dingen waar ik echt blij van word.”
Esther 

 

 

__________________________________________

“Nadat in december het spreekwoordelijke lampje bij mij uitging, ben ik bij Carina terecht gekomen. Ik had niet verwacht dat deze IEMT/TFT – behandeling zó snel effect zou hebben en ben dan ook blij dat zij mij heeft mogen helpen het zonnetje weer te laten schijnen… Absolute aanrader voor coaching…” Wendy

__________________________________________

 

“Ik heb best heftige dingen meegemaakt in mijn jeugd waar ik tot voor kort nog veel last van had. Ik heb alleen ’therapie met woorden’ gehad bij een psycholoog. Ik moest over de vervelende dingen praten en maar ik ging mij er niet beter van voelen.

Bij jou is dat echt anders, want na elke afspraak voel ik mij lichter, beter. Terwijl we minder praten en ik meer voel. IEMT heeft zoveel positiefs gedaan, zoveel opgeruimd. Ik voel mij een ander persoon, met een nieuwe én positieve kijk op dingen. Ik voel dat ik het kan en ik heb handvaten om de wereld met meer zelfvertrouwen en ontspanning in te stappen. Dankjewel, het is echt transformerend voor mij geweest.”
Vrouw, 21 jaar.

________________________________

“Toen Carina aanbood om met TFT aan de slag te gaan rondom mijn vraagstuk van ‘zichtbaarheid’, heb ik meteen ‘ja’ gezegd; ik kende Carina al als een deskundig, vriendelijk en mensgericht persoon bij wie ik me direct op mijn gemak voelde. Met haar te kunnen werken aan mijn vraag, voelde als een cadeautje. De sessie hebben we online gedaan en dat ging prima; het lukt Carina om mij het gevoel te geven dat ze dicht naast me stond, ondanks de afstand. De sessie is mild en gecombineerd met de vragen van Carina, bracht deze mij een nieuw inzicht dat zeker heeft doorgewerkt. Het resultaat van de sessie is dat ik meer in de actie ben gekomen en dat is zéker helpend geweest rondom mijn thema ‘zichtbaarheid’. Dank Carina, voor je waardevolle begeleiding!”
Cliënte Marianne

_____________________________________

“De ideale coach wat mij betreft.
Carina is een fijne gesprekpartner, snel van begrip, weet waar ze het over heeft, en met haar hulp ga je zeker weten je doelen bereiken.
Ik had contact met haar opgenomen voor advies in mijn loopbaan, en daarin heeft ze mij geholpen weer mijn passie te vinden. Daarnaast wilde ik aan persoonlijke effectiviteit werken, en ook daarin heeft ze mij perfect geholpen, onder meer middels IEMT therapie.Carina heeft mijn verwachtingen meer dan overstegen, echt een aanrader! Dus Carina (nogmaals) bedankt!”
Dennis 
______________________________________

“Ik heb bij Carina een sessie Thought Field Therapy gedaan, met de gedachte “baat het niet dan schaadt het niet”. 

Bij TFT werk je aan het verlichten van een naar gevoel door in specifieke volgordes te tikken op plekken op hoofd en bovenlijf, terwijl je aan dat gevoel en je probleem denkt. Dat tikken doe je zelf en Carina zegt waar en in welke volgorde. Het bijzondere was dat de situatie die hoorde bij het vervelende gevoel al tijdens de sessie minder zwaar werd, waardoor ik mij minder schuldig voelde over hetgeen ik beleef had.

In de week erna had ik het met iemand over deze specifieke situatie en ik merkte dat ik niet meteen weer down werd zoals gewoonlijk.  Dit bedacht ik me pas later :0). Maar..het was een prettige gewaarwording dat bewees dat TFT goed voor mij heeft gewerkt. Ik had geen last meer van het nare gevoel als ik aan de destijds nare situatie dacht.”
Cliënt -anoniem-

Klara Smeets

__________________________________

“Carina is een bevlogen coach en trainer die op inspirerende wijze met mij op zoek ging naar de kern in mijzelf. Sindsdien werk ik meer vanuit mijn eigen kracht.”
Klara 

 

_______________________________________________________________________

“Als je met jezelf in de knoop zit, maar ook als je op een gestructureerde manier wil gaan kijken wat de verschillende opties zijn op werkgebied, dan ben je bij Carina bij het goede adres! Carina is meevoelend, meedenkend en zet je ook aan tot nadenken.
Ik ben zo blij dat ik bij Carina terecht ben gekomen na me al langere tijd niet gehoord te voelen bij de psycholoog waar ik toen liep. En ik was zo over emotioneel, zo uitgeput en overprikkeld. Tijdens mijn eerste telefonische kennismaking had Carina al meer rake dingen gezegd dan de psycholoog in bijna 2 jaar tijd.
Nadat ik met tools, IEMT, zoveel beter in mijn vel ging zitten, ook kunnen ervaren dat er meer bestaat dan mijn huidige werk. Nu tools meegekregen om verder op onderzoek te gaan om een uiteindelijk misschien wel nieuw doel te gaan bereiken.
“Ik kan vertrouwen, ik mag vertrouwen, ik zal vertrouwen! Ik ben ok!”
Bedankt Carina”
Sylvana
_________________________________________

“Carina kan ik aanbevelen vanwege haar kennis, betrokkenheid, professionele houding, doelgerichtheid en luisterend oor. Ze is een zeer prettige coach in de omgang en weet waar ze het over heeft op het gebied van werk (loopbaanbegeleiding), maar ook persoonlijke ontwikkeling. Hiervoor ben je bij Carina aan het juiste adres!”
Wendy 

 

_________________________________________

“Vanaf het eerste contact met Carina kreeg ik meteen de indruk dat ik met een ter zake kundige coach en trainer te maken had: Zij is daadkrachtig, opbouwend confronterend, punctueel en verbaal sterk. Dit alles op een creatieve, energieke en humorvolle manier. Carina denkt mee, speelt goed in op ontstane of onverwachte situaties. Luisteren, doorvragen, analyseren, creatief zoeken naar oplossingsmogelijkheden en haar inlevingsvermogen zijn van een buitengewoon hoog niveau. Ze opereert in het belang van zowel de werkzoekende als de (potentiële) werkgever.
Carina komt haar afspraken goed na, bevestigt open, eerlijk en op een snelle manier wat er besproken is. Nieuwsgierig, maar ook sterk in reflecteren of de dingen gegaan zijn zoals gepland en/of afgesproken.

Een hoog professionele coach, trainer en netwerker met kennis van de arbeidsmarkt in zowel de commerciële als niet op winst gerichte organisaties.”
Selwyn

_________________________________________

“Naar aanleiding van de geslaagde workshop ‘Doelgericht solliciteren en netwerken’ en de netwerkbijeenkomst Durf te Vragen van Leeuwendaal, wil ik van harte de kennis, kunde en betrokkenheid van Carina onderstrepen. Zij heeft mij een belangrijke impuls gegeven in het zoekproces naar een nieuwe uitdaging als finance professional en ben ervan overtuigd dat zij als mobiliteitsadviseur en loopbaancoach van meerwaarde is. Van harte aanbevolen!”
Martin Bogaard

 

_______________________________________

“Prettig loopbaantraject gedaan bij Carina. Haar werkwijze is duidelijk en gestructureerd. Je moet zelf ook flink aan de slag en ze vraagt goed door. Dat maakt dat er juist een waardevolle opbrengst komt. In mijn geval een goed inzicht in wat ik wil en kan, welke stappen ik kan zetten om dat te bereiken en een dosis aanmoediging van Carina om die stappen te zetten.
Mocht je reviews aan het lezen zijn, beste lezer, gewoon even contact opnemen met Carina. Krijg je geen spijt van.” Karen

 

Nieuwsgierig geworden naar meer reacties? Kijk gerust op mijn Linkedin  of zakelijke Facebookpagina  

 

 

Deze website gebruikt cookies voor de beste gebruikerservaring. Sta deze toe door op de 'accepteer cookies'-knop te klikken.