Skip to content

Reacties van klanten

“Ik heb dingen los kunnen laten die mij bewust of onbewust belemmerden. Daardoor heb ik meer ruimte en energie gekregen om te besteden aan dingen waar ik echt blij van word.”
Esther van Berk, Zelfstandig ondernemer De Visiegraaf

 

 


Klara Smeets

 

“Carina is een bevlogen coach en trainer die op inspirerende wijze met mij op zoek ging naar de kern in mijzelf. Sindsdien werk ik meer vanuit mijn eigen kracht.”
Klara Smeets

 

 


“Carina kan ik aanbevelen vanwege haar kennis, betrokkenheid, professionele houding, doelgerichtheid en luisterend oor. Ze is een zeer prettige coach in de omgang en weet waar ze het over heeft op het gebied van werk (loopbaanbegeleiding), maar ook persoonlijke ontwikkeling. Hiervoor ben je bij Carina aan het juiste adres!”
Wendy Moerings, GGD-jeugdverpleegkundige

 


“Vanaf het eerste contact met Carina kreeg ik meteen de indruk dat ik met een ter zake kundige coach en trainer te maken had: Zij is daadkrachtig, opbouwend confronterend, punctueel en verbaal sterk. Dit alles op een creatieve, energieke en humorvolle manier. Carina denkt mee, speelt goed in op ontstane of onverwachte situaties. Luisteren, doorvragen, analyseren, creatief zoeken naar oplossingsmogelijkheden en haar inlevingsvermogen zijn van een buitengewoon hoog niveau. Ze opereert in het belang van zowel de werkzoekende als de (potentiële) werkgever.
Carina komt haar afspraken goed na, bevestigt open, eerlijk en op een snelle manier wat er besproken is. Nieuwsgierig, maar ook sterk in reflecteren of de dingen gegaan zijn zoals gepland en/of afgesproken.

Een hoog professionele coach, trainer en netwerker met kennis van de arbeidsmarkt in zowel de commerciële als niet op winst gerichte organisaties.”
Selwyn van Aerde, Manager a.i. GGZ en Verpleeghuiszorg


“Naar aanleiding van de geslaagde workshop ‘Doelgericht solliciteren en netwerken’ en de netwerkbijeenkomst Durf te Vragen van Leeuwendaal, wil ik van harte de kennis, kunde en betrokkenheid van Carina onderstrepen. Zij heeft mij een belangrijke impuls gegeven in het zoekproces naar een nieuwe uitdaging als finance professional en ben ervan overtuigd dat zij als mobiliteitsadviseur en loopbaancoach van meerwaarde is. Van harte aanbevolen!”
Martin Bogaard, Business Controller RC

 

Nieuwsgierig geworden naar meer reacties? Kijk gerust op mijn Linkedin  of zakelijke Facebookpagina  

 

 

Deze website gebruikt cookies voor de beste gebruikerservaring. Sta deze toe door op de 'accepteer cookies'-knop te klikken.